Saturday, 4 June 2011

Nora Elena



Sekarang aku dengar citer ni tengah hot dan disukai ramai..
Tak kira lah laki atau pun perempuan..Memang tengah musim citer ni..
Jumpa kawan2 mesti citer pasal Nora Elena ni..Ade gak member2 yang sanggup balik kampung lepas pukul 8pm sebab nak tengok citer Nora Elena ni dlu..Baru hati tenang katenye..Takde otak siakk

Sharp pukol 7pm budak2 rumah aku mesti ada yang terbaring,duduk,berlipat kaki kat depan TV..Aku pun salah seorang dari mereka la..Tapi takde la melekat je kat depan TV tuh..Ade gak part2 yang aku miss..Setakat tengok2 gitu je mula2

Haha..Citer ni kire top gak la mcm citer Adamaya taun lepas..Aku pun tak tau mcm mane aku boleh terjebak tengok citer ni..Dulu mase Adamaya pun aku tengok sebab Lisa Surihani jekk..Citer ni mungkin sebab jalan citer dye best dan Siti Saleha yang berlakon sbg Nora Elena tu pn boleh tahan lawa gak eh..opps sori lisa i menduakan u,,
Faktor tersebut kot yang menyebabkan aku terjebak dengan citer ni..

Tapi memang aku akui,,citer ni memang best sangat..Walaupun aku tak beberape konsentret citer ni mase episod yang awal,,tapi bila dah tengok tengah2 ni pon ok gak la..Still tak tertinggal jauh lg..

Aku pun tak tau citer ni diadaptasi oleh satu novel..Err novel ape ehh..Aku pun tak pasti sgt kot..Tapi bila dah ada novel kire ramai laa dah tau jalan citer nye..Ade yang kate Nora Elena dengan Seth Tan ni hidup bahagia la,,ade yang kate Nora dgn Seth bercerai laaa..Ape2 pon tunggu je la citer ni sampai habis

Tapi episod semalam (khamis) memang paling romantik..Nora dgn Seth yang tak beberapa bersefahaman berbaik..Woooo romantikk dooo...Sweet gila..haha..Masa yang Seth tunjukkan pelangi tu..Seth cakap pelangi tu cantik..Nora tengok kat luar takde pon pelangi..Rupenye pelangi tu Nora..Dengan scene yang Nora mintak maaf tu..Adeh aku tak boleh belah btol time tu..haha..

Ape2 pun sape2 yang tengok citer ni kita tunggu je ending nye eh..Diorang bersama ke bercerai ke tak tau la..Yang tak minat dok diam2 jangan nk komplen2 aku tengok citer ni..


PS : haa,,novel kisah yang suci..citer ni diadaptasi dari novel ni la..Sape yang ade angkat tangan!!nak pinjam bole?? (padahal aku ni tak minat bace novel pon)


ni ha OST nora elena - berubah



tp citer ni yang tak best nye sebab tayang waktu maghrib..FAIL

8 comments:

  1. Salam...semakin banyak drama melayu yg bermutu. klu tidak asyik citer indonesia o filipina jer hehehe

    http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/definisi-cinta.html

    ReplyDelete
  2. waalaikummussalam..betul tu..drama melayu ni semakin bermutu..tp segelintir nye lah kot AJ rase..huhu

    ReplyDelete
  3. best cerita Nora Elena ni - tapi Kacak selalu telepas tengok . huwaa T,T

    ReplyDelete
  4. best gila kan??haha takpe2,,Kacak bole download kat sini..

    http://kepalabergetar.blogspot.com/2011/05/nora-elena-slot-akasia-tv3-sinopsis.html

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaaa... takde tv kat kolej...
    huhu

    ReplyDelete
  6. alala,,kesian nye dye.... :P

    xpe2 bole download kan???

    ReplyDelete
  7. Semua cite sal Nora Elena sekarang! Sofiey baru tgok satu episod,dah terminat kat Seth Tan tu! Romantik weyh.. Hehhehe

    ReplyDelete
  8. tu la SA baru tengok 1 episod..belom byk episod lg kan??huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget